Coaching

Gründercoaching – det handler om deg

 

 

Mange gründere er frusterte over alt det de hører proffene si at de må gjøre for å tjene penger på firmanet sitt (funnels og leads, kurs og events, kule reels, og så videre). Joda, mye av det er sikkert vel og bra – men hvis du ikke aner hvordan du skal få tid og overskudd til alt sammen, eller du kanskje vegrer deg for å snakke på video, er praktiske råd sannsynligvis det siste du trenger. 

Selv gründere som fikser alt det praktiske/tekniske, forblir ofte støkk fordi de tenker at «andre i bransjen er mye flinkere enn meg» (også kjent som ‘imposter syndrome’) så de tar enda et kurs for å bli flinkere … og ett kurs til, for da blir det nok sving på sakene!

Men det gjør jo ikke det, gjør det vel?

«Jeg blir så fort overveldet, skjønner du.»

– Ja, det skjønner jeg godt!

Som gründer er det mye å forholde seg til, og ofte er det ting som er ubehagelig bare å tenke på! Det er mye vi «sikkert burde» gjøre – eller lære hvordan man gjør – men vi utsetter i det lengste … eller unngår det for enhver pris.

 

Det behøver ikke være så vanskelig.

Jeg hjelper deg ved å løse opp i selve årsaken til at det føles så overveldende. Når du ikke føler deg stressa og pressa, tar du også bedre beslutninger – de valgene som er riktige for deg, og for firmaet ditt. 

Som din personlige coach og veileder, møter jeg deg der hvor du er, uten fordommer eller forventninger til hvordan du «burde vært» eller «burde bli». Du får heller ikke en lang liste med instrukser over ting du «burde gjøre«. Jeg hjelper deg så du kan oppleve å være mer i flyt og harmoni, så du for mer overskudd og oversikt – uten stress og jag.

Jeg tilpasser coachingen etter dine behov og der du er akkurat nå. 

 

Innledende prat:

Før du bestemmer deg for en av coachingpakkene nedenfor, booker du en gratis prat med meg så du får svar på det du eventuelt lurer på, og samtidig kan kjenne etter om jeg er den rette til å hjelpe deg videre. Finn et ledig tidspunkt her.

Jeg coacher som regel på Zoom fordi det er så praktisk, men tilbyr også coaching på kontoret i Fredrikstad.

 

Coaching for VIP-kunder:

Dette er en coachingprosess som er spesialtilpasset for gründere, hvor du og jeg jobber sammen over tid, med små steg av gangen så ikke blir verken skummelt eller stressende.

Prosessen har tre hovedfaser som både styrker ditt eget selvbilde (hvordan du ser deg selv), selvfølelse (hva du føler om deg selv) og selvtillit (hva du synes om egne evner, kunnskap og ferdigheter).

1) Bevisstgjøring om det du kan endre for å trives bedre.
2) Frigjøring fra ubevisste blokkeringer som skaper usikkerhet og stress.
3) Frihet til å stole på deg selv og universet, og blir en aktiv samskaper (manifistere), så du kan følge drømmen din.

For å få fullt utbytte av prosessen med trinnvis integrering, får du personlig tilrettelagt coaching à 90 minutter gjennom 15 moduler.

Vi fordeler de 15 modulene slik det passer best for deg; samtaler én gang i uka eller hver 14. dag. Som VIP får du også svar på spørsmål du måtte ha mellom hver samtale, og kjappe sparringer pr telefon ved behov.

Pris:

Én faktura på hele beløpet: 27.000,-
Eller delt opp i tre rater á kr 9300,-

4 uker etter siste modul, får du en oppfølgingssamtale (inkludert i prisen).

Book en gratis prat med meg her og få svar på det du lurer på om VIP-pakka.

NB! Hvis du ønsker å starte opp etter sommerferien og vil unngå å havne «bakerst i køen», book en prat med meg nå eller meld din interesse pr mail (BibiLindahl @ gmail.com). Jeg har ferie i hele juli, men sjekker nok mailen et par ganger i uka.

 

For deg som ikke er klar for å bli VIP-kunde:

Tre samtaler à 90 minutter: 3.900,-

Book en gratis prat med meg først, så vi kan bli litt kjent og du kan kjenne etter om jeg er den rette coachen for deg.

Jeg heier på deg, og jeg heier på gründeren i deg!

Info om meg og min bakgrunn, finner du på denne siden.

 

 

Referanser

♥ Bibi har coachet meg flere ganger, og hun er varm, klok, morsom og erfaren. Samtaler med henne har gitt meg mange aha-opplevelser. Jeg følte meg trygg og ivaretatt, og dessuten er hun hundre prosent tilstede. Det er tydelig at hun elsker jobben sin som coach, det merker man på varmen og det ekte engasjementet.
–  Norsk forfatter, 56 (som vil være anonym).

♥ Jeg kontaktet Bibi Lindahl fordi jeg trengte å få hjelp til å få bedre struktur i hverdagen min. Jeg opplevde at mangel på struktur ga meg mye dårlig samvittighet, samt at jeg ble «handlingslammet» – ikke klarte å gjøre det hadde bestemt meg for at jeg skulle gjøre. Ved hjelp av Bibi sine coachingverktøy og metoder fant vi nye måter jeg kan forbedre hverdagen min på, samt få til varige endringer i livet mitt. Bibi sin væremåte bidro også til at coachingprosessen opplevdes som god og tillitsvekkende. Hun har en egen evne til å skape et godt «rom» å være i når personlige temaer bringes opp. Jeg er veldig glad for at jeg kontaktet Bibi, og kan anbefale henne på det varmeste. 
– Wenche Nesvoll, 58 år

♥ Hos Bibi opplever jeg å bli møtt på mine synspunkter, jeg får gode spørsmål tilbake, og jeg opplever at det ofte bobler inni meg av ideer og andre måter å se ting på eller løse problemer på. Jeg jobber best når jeg får tenke høyt sammen med noen, enn når jeg sitter alene og prøver å finne ut av ting. Og nettopp dette får jeg i coaching hos Bibi. Gode spørsmål, bli satt litt krav til på en god måte og ikke minst bli møtt der jeg er og for den jeg er ❤️
– Karin Stabbetorp, 55, coach og kunstner, Vby

♥ Bibi er et unikum av en coach. Jeg kommer aldri til å glemme det første møtet for 12 år siden. Hun møtte meg på den beste måten og akkurat slik jeg trengte det der jeg var; hun geleidet meg fra frustrasjon og frykt til ro og perspektiv.

Jeg hadde bursdag – dette var dagen jeg fylte 29 år, og jeg følte at nå hadde jeg bare ett år igjen til å rekke «alt» før jeg skulle fylle 30. Bibi satte ord på kaoset jeg ikke selv klarte verken å sortere eller sette ord på, og så hjalp hun meg å sette det hele i perspektiv. Så da jeg for 2 år siden fylte 39 år, gledet jeg meg til å bli 40!

Bibi er dyktig på reframing, slik som å bytte ut frustrasjon og frykt med glede, takknemlighet og perspektiv. Like fullt er hun også dyktig på å synliggjøre mulighetene, og minne oss på at vi er alle her på kloden for læring og vekst, og ikke for å konkurrere. Det jeg har lært gjennom Bibi har ikke bare kommet meg selv til gode, men de gode vibbene har slått lange grener langt utenfor meg selv også.

Som en med mastergrad innenfor entreprenørskap og innovasjon, kjenner jeg til hvilke utfordringer man som gründer kan stå i og kjenne på. Jeg kan på det varmeste anbefale Bibi, hun er god på å spre god energi og perspektiv på livets og arbeidets strabasiøse vei.
– Frøydis, 41 år

 

Book et ledig tidspunkt her, så ses vi på Zoom og slår av en prat 🙂 

Klem fra Bibi

 

 

Del denne siden:

Facebook
Twitter