Fra kaos til klarhet – finn ut hva du vil og hvordan du kommer i gang.

Her er noen tema som ofte dukker opp i coaching, og som jeg kan hjelpe deg med å løse:

  • Trenger du hjelp til å få klarhet og foreta vanskelige valg? Strever du med dilemmaer? Hodet sier én ting, og hjertet/magen sier noe annet?
  • Hva med mer motivasjon, guts og handlekraft til å få fram mer av deg, og gjøre de tingene du vil?
  • Eller bare generelt mer indre ro, glede og tilfredshet i hverdagen? Finne ut hva det gode liv er for deg?
  • Ønsker du å bli tydeligere på egne verdier, slik at du kan gjøre meningsfulle og verdibaserte valg og være tro mot deg selv?
  • Ønsker du å bli flinkere til å si nei, sette grenser og prioritere deg selv og dine egne behov oftere?
  • Vil du ha hjelp til å komme fra tanke til handling, og gjøre de tingene du egentlig har bestemt deg for, men som det ofte ikke blir noe av?

 

I coaching fokuserer vi på hvordan du vil ha det og hvordan du skal komme deg dit. Vi rydder opp i begrensende overbevisninger, følelser og perspektiver. Du lærer deg hvordan du kan bruke tankene dine mer effektivt og utvikle nye vaner og tenkemåter.

Coachingsamtalene med meg handler i stor grad om at du finner fram dine indre ressurser, talenter og skatter, og hvordan du kan bruke dem aktivt i hverdagen.

Usikker på om coaching er noe for deg? Bestill en gratis samtale med meg på denne siden, så vi i fellsskap finner ut hva du trenger, og om jeg er den rette til å hjelpe deg videre.

Inspirerende gruppe for «Drømmedamer» 🙂
Snart åpner jeg en gruppe for voksne kvinner som drømmer om å få noe mer ut av livet. Har du en drøm som du ikke helt tør å tro at du skal få realisert? Eller kanskje du ikke helt vet hva drømmen din består av ennå? Som medlem av ‘Drømmedamene’ vil du bli oppmuntret til å lytte til hjertet og stole på intuisjonen din, få kontakt med sjelen og kommunisere med ditt høyere ‘jeg’. Gruppa passer for deg som ønsker å spille på lag med Universets bevissthet og enegier, og være en aktiv medskaper av ditt eget liv.  For å sikre deg tilgang når dørene åpnes, kan du sende meg en melding her: https://bibilindahl.no/kontakt

Medlemskap i Drømmedamenes Facebook-gruppe er gratis og jeg gjør oppmerksom på at den ikke kan erstatte verdien du får av personlig coaching, men er ment som et inspirerende fellesskap for likesinnende.

Jeg gleder meg til å bli kjent med deg!

Klem fra Bibi