Info om meg og hva jeg gjør

Ønsker du deg mer flyt og frihet i hverdagen? 

Jeg tilbyr personlig coaching som er tilrettelagt åndelig åpne/spirituelle gründere som ønsker å realisere hashtaggen #sjefiegetliv. For referanser fra kunder og en oversikt over hva slags gründercoaching jeg tilbyr, vennligst se denne siden.

 

Kort om meg

Jeg er 55 år og bor på vakre Kråkerøy i Fredrikstad. Jeg er glad i å være ute i naturen og «søke skogens ro»; meditasjon og yoga er også en del av mine daglige rutiner. 

Jeg elsker å skrive, og forfatterdrømmen realiseres ganske snart; min første bok om personlig utvikling utgis i løpet av høsten 2022.

Jeg elsker gode samtaler med fine folk, og de folka som bidrar til de beste samtalene er, slik jeg ser det, folk som byr på seg selv og tør å være sårbare og ekte – ikke «perf-ekte».

Coachingfirmaet mitt er registrert som «Drømmecoachen», fordi jeg hjelper folk både med å få klarhet i hva de egentlig vil, få mot til å drømme fritt, og å finne veien videre så de også får realisert de fine drømmene sine.

 

Litt om min egen gründerhistorie

Som gründerveteran har jeg tilegnet meg mye kunnskap og erfaring om både det personlige aspektet, kundegrupper og markedsføring. Problemet var at selv om jeg «fikk det til» med firmaene mine, ble jeg også utbrent og møtte veggen flere ganger. Jeg innså til slutt at jeg måtte få rydda opp i selve årsaken til at jeg ble så sliten.

Det jeg da lærte om bl.a. følelsesmessig stress, førte til at jeg også fikk en langt bedre helse uten utmattelsesymptomer og kroniske smerter. Jeg tok også etterutdanning som coach/terapeut med hovedfokus på stressmestring og «mål uten mas», og bruker en coachingprosess som styrker folks selvbilde (hvordan de ser på seg selv), selvfølelse (hva de føler om seg selv) og selvtillit (hva de mener om egne evner og ferdigheter).

Island, 1999: Startet mitt første firma med design, produksjon og salg av gummistempler (som folk bruker til blant annet scrapbooking og hjemmelagde kort). Innen få måneder hadde jeg flyttet med firmaet til Norge, og hatt egen stand på en stor hobbymesse i London. Her gikk det unna!

Etter fire år med jevn vekst, var jeg utmattet av stress og solgte firmaet. Jeg tok meg et års pause, før jeg ble student i voksen alder. Etter å ha tatt utdanning som coach og samtaleterapeut, startet jeg min egen praksis i Fredrikstad.

2012: Startet enda et stempelfirma. I løpet av et par år hadde jeg kunder fra over 30 land på 4 kontinenter, solgte produktene mine i butikker blant annet i Norge, Nederland, Storbritannia, Australia og USA, og ble nevnt i samme åndedrag som «de store gutta boys». Da var jeg stolt, da! Når arbeidsmengden ble for stor, ansatte jeg en social media & team manager, og fikk hjelp til pakking av produkter og bestillinger.

I 2018 møtte jeg veggen så det sang. Jeg var fullstendig utbrent, og den fysiske helsa mi hadde også sviktet på flere områder. Det satt langt inne å gi opp, men jeg måtte til slutt kapitulere og selge et firma i sterk vekst.

Tida var moden for å finne brikka som manglet, slik at jeg kunne følge drømmen min – uten å slite meg ut på veien. 

Metodene jeg bruker i min gründercoaching, er basert på hjerneforskning og vitenskap. Metodene hjelper derfor alle gründere – uavhengig av bransje – fordi folk er folk, uansett hva vi driver med.

I tillegg hjelper jeg åndelig åpne og spirituelle gründere med praktisk bruk av de universelle lovene, og en dypere forståelse av hvordan blant annet loven om tiltrekning virker. For det gjør den! 

Relevant utdanning:

Grafisk design, kommunikasjon og markedsføring, samtaleterapi og coaching, med NLP Master og praksis som NLP Lærerassistent (2008-2011). I løpet av de senere årene har jeg også blitt sertifisert Life Coach og tatt 6HN Coaching (6 Human Needs) hos Tony Robbins, samt Quantum Leap-utdanning her i Norge (coaching med fokus på transformerende prosesser, også på det spirituelle plan).

For referanser fra kunder og en oversikt over hva slags gründercoaching jeg gir, vennligst se denne siden.