Hvordan vil du ha det?

Ble ikke livet helt som du hadde tenkt deg? Har du en følelse av at det er «noe» som mangler?

Mange har en drøm om å gjøre mer ut av livet sitt. Noe meningsfylt som inspirerer dem og gir mer glede i hverdagen. Andre igjen vet ikke helt hva de vil. Hva er din drøm? Hva er det du ønsker deg, sånn egentlig?

Jeg elsker å hjelpe folk med å finne ut hva de vil innerst inne, og hvordan de skal komme i gang. Gi deg selv en gratis gave og bestill en prat med meg her:
https://calendly.com/taenprat/60min  så vi sammen kan blåse støv av drømmen din!

Jeg gleder meg til å snakke med deg

Hilsen «Drømmedama» 😉

 

Min filosofi

Jeg tror at vi alle har noen unike sider ved oss, noen evner eller gaver som vi kan bruke for å gjøre livet bedre – både for oss selv og andre. Jeg tror alle kan lage seg et liv som er meningsfyllt og vakkert. 

Din drøm om et bedre liv er ikke tilfeldig, den ble gitt til DEG – ingen andre – og den kommer fra et sted. Kanskje fra hjertet ditt, fra sjela di, eller fra høyere makter. Uansett hva du tror på: Du er unik og det er bare du som kan gjøre det du gjør, akkurat på den måten du gjør det! 

Drømmen din finnes i deg, også når du ikke helt husker hva den handlet om. Ofte gjemmer den seg bare bak frykt, og en manglede tillit til at du kan få det til. Kanskje skjuler drømmen din seg bak et lag av nedsettende tanker du har om deg selv – som at du ikke er bra nok, flink nok, verdifull nok, og så videre. Noen ganger trenger vi bare litt hjelp til å endre slike tanker og følelser så vi kan finne fram til alt det fine vi har inni oss.

Hvis dette er noe du ønsker å finne ut av, sett av et passende tidspunkt for en hyggelig prat med meg på denne siden: https://calendly.com/taenprat/60min

I denne første samtalen snakker vi om dine ønsker og behov, og finner ut om jeg er den rette til å hjelpe deg videre. Den første samtalen er gratis og helt uforpliktene.

Jeg har ikke svar på alt, men jeg kan hjelpe deg å finne dine egne svar.


Litt om meg


Jeg er 55 år og bor med katt og hund på Kråkerøy. Jeg har fått mange av mine drømmer oppfylt, og holder nå på med å realisere den neste: å utgi en bok. Først må jo boka skrives, og jeg er godt i gang med det. Den handler om hvordan små endringer av vaner i hverdagen gir stor uttelling på sikt. Den handler også om verdien av å investere i seg selv. Og når du har det bra, får folk rundt deg det bedre også.

Jeg drømmer også om å skape et kreativt og berikende fellesskap på et småbruk med frittgående høns på tunet. Et harmonisk fristed for mennesker og dyr, hvor vi dyrker økologisk mat og holder kurs innen kunst og håndverk, personlig utvikling, og – selvsagt – drømmerealisering! Med andre ord et sted for vekst og trivsel, samhold, inspirasjon – og mye livsglede ♥

Jeg har alltid vært fascinert av menneskesinnet med alle dets irrganger og uante muligheter. Jeg er utdannet livsveileder/coach, med flere tilleggskurs og selv-studier. Jeg er opptatt av å lytte til hjertet og stole på intuisjonen, noe som er en læringsprosess. Jeg tror på den universelle bevissthet og energier, og hvordan vi kan lære oss å bli en aktiv medskaper av det livet vi drømmer om.  Alt det vi oppnår begynte med en drøm, som kommer fra et ønske, som begynte med en tanke. For å få det bedre, må vi tenke bedre. Hva tenker du mest på – det du ikke vil ha eller det du vil ha? Tenk bedre, tenk nytt. Våg å drømme! 

La drømmen bli et mål du kan realisere. Hvis du ønsker en prat med meg, kan du booke en på denne siden. Den første samtalen er gratis så vi kan finne ut om vi er en god match og om jeg er den rette til å hjelpe deg videre.

Ta godt vare på deg selv – det fortjener du!

Klem fra Bibi ❤️