Artikler med tips

Hva skal til for at DU skal få et bedre liv? Alle ønsker jo å ha det bra, men ikke alle vet hva de egentlig trenger for å få det til.

Jeg elsker å hjelpe folk med å finne ut hva de vil innerst inne, og hvordan de skal komme i gang. Gi deg selv en gave og bestill en gratis og uforpliktende prat med meg her: https://calendly.com/taenprat/60min

Tips på dette nettstedet er til informasjon og læring, og er ikke en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller behandling. Rådfør deg med legen din før du endrer kosthold, medisinering, eller annen form for behandling.

Hvor skal du?

Alice kom til et veikryss og spurte katten i treet: «Hvilken vei skal jeg ta?» «Det kommer an på hvor du vil», svarte katten. «Det spiller ikke så stor rolle», svarte Alice. Til det svarte katten: «Da spiller det ingen rolle hvilken vei du tar.”

Som Alice i Eventyrland, står også vi overfor små og store veivalg i hverdagen. Valgene vi tar er med på å forme hvem vi vil være og hva slags liv vi vil leve.

Endre en følelse på 1, 2, 3!

Det er tre elementer som påvirker hvordan vi føler, enten følelsene er gode eller ubehagelige. Alle tre elementene velger du med dine egne tanker, men disse valgene er ofte ubevisste. De er ubevisste fordi de er innarbeidede vaner – tankemønstre – som vi har repetert så ofte at vi ikke er klar over hva vi gjør.

Bør du velge coaching eller terapi?

Til tross for områder med overlapping, er arbeidet og prosessene til psykologer og livscoacher ganske forskjellige. Jeg er livscoach, ikke terapeut. Det betyr i hovedsak at jeg hjelper folk med å oppnå konkrete resultater.

Livet er urettferdig!

Et av de største problemene folk har, er at de forventer at de ikke skal ha noen problemer! Først når vi aksepterer at problemer er en del av livet, kan vi takle dem på en bedre måte. Shit happens! Det er måten vi takler problemene som dukker opp på som utgjør forskjellen.